Головна  →  Новини  →  18 березня 2024

Форум жіночого лідерства «Women Leaders Forum»

Форум жіночого лідерства «Women Leaders Forum»

 18.03.2024 року на запрошення проректорки з науково-педагогічної роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка Інни Степанець,  виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Коваленко, керівник апарату Ольга Бойко, керівники та представники самостійних структурних підрозділів та управлінь взяли участь у форумі жіночого лідерства «Women Leaders Forum».

Ольга Бойко була спікеркою дискусії «Регіони та відбудова: розбудова регіональної політики та повоєнної відбудови», де вона окремо зупинилася на ролі жінок-державних службовців, жінок у політиці та науці.

З початком повномасштабної війни в Україні жінки стикнулися з величезною кількістю нових викликів, однак вони вистояли та стали міцним тилом. Українські жінки керують цілими сферами, волонтерять в гарячих точках, знаходять гроші на зброю і спорядження, гідно представляють Україну на міжнародних майданчиках, лікують поранених та захищають рідну землю зі зброєю в руках. Кожна з них робить набагато більше, ніж уявляла. Жіноче лідерство стало одним з потужних інструментів виживання для всієї країни. Розвиток жіночого лідерства − важливий фактор успішної боротьби з викликами війни.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024