Головна  →  Новини  →  11 березня 2024

«Столичний тиждень рівності»

«Столичний тиждень рівності»

Представники Управління соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації разом з представниками Подільського районного в місті Києві центру соціальних служб та Служби у справах дітей та сімʼї Подільської районної в місті Києві державної адміністрації 08.03.2024 забезпечили участь у заході «Столичний тиждень рівності», який відбувся у Київській міській державні адміністрації.

Мер Києва Віталій Кличко у Міжнародний день боротьби за права жінок нагородив 16 киянок – переможниць конкурсу «Жінки Києва: вплив і лідерство». Серед них: волонтерки, соціальні працівниці, громадські лідерки, керівниці підприємств, освітянки, підприємці, представниці сфери публічного управління.

Завдання конкурсу «Жінки Києва: вплив і лідерство» – залучити активних жінок у процеси відновлення безпечної та рівноправної громади Києва, показати внесок жінок у волонтерську діяльність. Конкурс проводиться на виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» в Києві та створення дієвого партнерства зацікавлених сторін. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024