Головна  →  Новини  →  9 травня 2023

До уваги надавачів соціальних послуг!

До уваги надавачів соціальних послуг!

З 16 лютого 2023 року в Єдиній інформаційній системі соціальної сфери було впроваджено розділ про надавачів соціальних послуг Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг для роботи у промисловому середовищі (далі - Реєстр).

Формування Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг здійснюється шляхом внесення до нього відповідної інформації уповноваженими органами системи надання соціальних послуг (крім фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду відповідно до цього Закону без здійснення підприємницької діяльності).

Звертаємо увагу надавачів соціальних послуг уразі відсутності документів в Реєстрі, які передбачені для внесення до Реєстру відповідно до Порядку формування, ведення та доступу до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2021 № 99 (далі – Порядок) https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/99-2021-%D0%BF#Text необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації з пакетом документів для уточнення та перевірки зі сторони реєстраторів та суб’єктів реєстрації, за адресою:  вул. Ярославська, буд. 31- Б.

Відповідальна особа реєстратор – Полянчук Людмила Вікторівна, начальник з питань надання соціальних послуг та архів роботи, телефон для довідок 463 79 07,

Уповноважена особа суб’єкта реєстрації – Ярошенко Світлана Степанівна, начальник відділу контролю за наданням соціальних послуг та верифікації, телефон для довідок: 425 59 87.

Перелік документів, які мають подавати надавачі соціальних послуг до реєстратора для внесення інформації до Реєстру визначено  Порядком https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/99-2021-%D0%BF#Text .

У разі неподання підтверджуючих документів, визначених Порядком для внесення до Реєстру, такі надавачі згодом будуть перенесені до архіву, що свідчитиме про виключення з Реєстру відповідних надавачів.

Відповідальною за достовірність відомостей, зазначених у заяві надавача соціальних послуг, та документів/відомостей про діяльність надавача соціальних послуг є особа, яка їх надала.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024