Головна  →  Новини  →  19 серпня 2021

Члени Громадської ради провели розширене засідання з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України (фото)

Члени Громадської ради провели розширене засідання з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України (фото)

18 серпня відбулось розширене засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, присвячене Дню Державного Прапора України та 30-й річниці незалежності України у Подільському районі міста Києва.

Перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Сергій Коваленкопривітав усіх з нагодиДня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності Українита  довів до присутніх перелік заходів, які проходитимуть у Подільському районі. План заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України у Подільському районі міста Києва висвітлено на офіційному вебсайті (вебпорталі) Подільської райдержадміністрації (/news/23627.html).

Голова Правління Громадської спілки «Творче патріотичне об’єднання «Музичний батальйон» Валерій Суботін презентував ініціативу встановлення «паркової скульптури» «Пам’ятний хрест» на території Куренівського парку культури і відпочинку (проспект Степана Бандери, 5). Він зазначив, що «Пам’ятний Хрест» був виготовлений у 2009 році до 100-річчя з Дня народження Степана Бандери у вигляді козацького хреста з білого каменю, у розмірах 2,20 м x 1,05 м у найширшій частині. У ході обговорення цієї ініціативи члени Громадської ради дійшли до висновку, що даний проєкт відноситься до «пам’ятних знаків». Було прийнято рішення щодо підтримання проєкту встановлення пам’ятного знаку «Пам’ятний хрест» на території Куренівського парку культури і відпочинку та подання документів на розгляд постійно діючого консультативно-дорадчого органу виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – комісії з питань встановлення пам’ятних знаків в місті Києві стосовно встановлення пам’ятного знаку «Пам’ятний хрест» з метою підготовки відповідного проєкту розпорядження.

Крім того на засіданні було запропоновано створити робочу групу з перевірки загальноосвітніх шкіл зі створення безпечних умов навчання.

За результатами засідання підготовлено протокол. Наступне засідання Громадської ради заплановано провести 15 вересня 2021 року о 15:00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024