Головна  →  Новини  →  27 травня 2021

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Подільській райдержадміністрації завершила прийом документів

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Подільській райдержадміністрації завершила прийом документів

25 травня 2021 року відбулось друге засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації на 2021-2023 роки.

Члени ініціативної групи оголосили про завершення прийому документів кандидатів до участі в установчих зборах. За підсумками реєстрації бажання взяти участь в установчих зборах виявили 22 представники інститутів громадянського суспільства.

Присутні на засіданні кандидати мали змогу отримати роз’яснення стосовно недоліків у поданих документах та порядку їх доопрацювання.

Документи усіх кандидатів ретельно перевірятимуться та у разі виявлення невідповідності вимогам, встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 (зі змінами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 24.04.2019 № 353), ініціативна група не пізніше ніж за 15 календарних днів до проведення установчих зборів поінформує в електронній формі про таку невідповідність інститут громадянського суспільства з пропозицією щодо усунення виявлених недоліків протягом п’яти календарних днів.

Проведення установчих зборів делегованих представників інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації планується 25 червня 2021 року в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: Контрактова площа, 2, актова зала (на третьому поверсі).

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні ініціативної групи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024