Головна  →  Новини  →  25 червня 2019

Микола Дубовик: «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані»

Микола Дубовик: «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані»

25 червня в.о. голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради Микола Дубовик зосередив увагу присутніх на нагальній проблемі щодо забезпечення задовільної роботи ліфтового господарства. «Необхідно максимально виконати поточні дрібні ремонти (кнопки виклику, зв’язок з диспетчером, стан ліфтових кабін та дверей) для забезпечення комфорту мешканців району», - зазначив він.

Також він зупинився на питанні надзвичайної пожежної небезпеки. «Необхідно організувати періодичний (протягом робочого дня) обхід та спостереження за протипожежним станом закріплених територій та об’єктів. Також у зв’язку з високою температурою повітря забезпечити щоденний полив доріг, газонів, клумб та квітників», - дав доручення Микола Дубовик.

Про темпи просування медичної реформи доповів заступник голови Віталій Волошкевич. Так, станом на 25 червня 65% мешканців району підписали декларацію із сімейним лікарем. Також він зазначив, що 28 червня в Україні будуть відзначати День Конституції України, у зв’язку з чим в районі відбудеться низка заходів.

Також головуючий нагадав присутнім що попереду вихідні та святкові дні. «Наше завдання – забезпечити цілодобове прибирання та утримання території району в належному санітарному стані. Крім того, необхідно подбати про вчасний вивіз сміття та наявність необхідної кількості сміттєвих контейнерів і урн, особливо це стосується місць масового відпочинку киян і гостей столиці», - дав доручення Микола Дубовик.

У ході наради начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Максим Тимошенко повідомив, що 15 липня закінчується строк подачі документів для зміни місця голосування на прийдешніх виборах до Верховної Ради України.

За результатами наради Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024