Головна  →  Новини  →  21 червня 2019

100 талановитих молодих киян нагороджені премією Київського міського голови

100 талановитих молодих киян нагороджені премією Київського міського голови

Четвертий рік поспіль 100 талановитих та молодих киян отримують премію Київського міського голови у рамках молодіжної акції «Таланти Києва», яка присвячена Дню молоді. Цього року грошову винагороду у розмірі 3000 грн кожна отримували за внесок у розвиток молодіжного руху, наукові та творчі досягнення столиці.

«Київ місто молодих та рішучих. І надзвичайно приємно, що молодь робить свій особливий внесок у розбудову нашого міста. Під час засідання конкурсної комісії, де ми відбирали 100 найкращих серед 159 конкурсантів, вибір зробити було складно. Але це показник, що міська влада рухається у правильному напрямку та мотивує молодь працювати на успіх міста», – прокоментував заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Премія заснована у 2016 році та присуджується киянам віком від 14 до 35 років. Цьогоріч до Департаменту молоді та спорту загалом подано 159 кандидатур, із яких: за наукові досягнення – 97, за творчі досягнення – 17, за внесок у розвиток молодіжного руху – 35.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024