Головна  →  Новини  →  12 червня 2019

Віктор Смирнов провів традиційну нараду на Андріївському узвозі (фото)

Віктор Смирнов провів традиційну нараду на Андріївському узвозі (фото)

12 червня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району провів нараду на Андріївському узвозі.

Нараду розпочали з обговорення облаштування та підтримання на належному стані місця, де розташована нещодавно відреставрована Кокоревська альтанка.

Також учасники наради перевірили стан найбільш відвідуваних місць на вулиці, Алеї художників та сходів, що ведуть до Пейзажної алеї.

«Загальний стан території задовільний, однак, тримаємо це питання на цілодобовому контролі, особливо, що стосується вихідних та святкових днів. Вчасне прибирання, вивіз сміття, покіс трави – першочергові завдання!», - дав доручення голова райдержадміністрації керівникам комунальних служб.

Крім того, Віктор Смирнов перевірив санітарний  стан території мікрорайону Воздвиженка та прилеглих вулиць. Особливу увагу звернув та стихійну торгівлю біля Житнього ринку, відповідно дав доручення провести спільно з правоохоронними органами заходи щодо її ліквідації.

За результатами наради сформовано протокол доручень для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024