Головна  →  Новини  →  10 вересня 2021

У Подільському районі офіційно відкрили нову локацію мережі соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» для дітей із соціально-незахищених родин (фото)

У Подільському районі офіційно відкрили нову локацію мережі соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» для дітей із соціально-незахищених родин (фото)

10 вересня у Подільському районі офіційно відкрили нову локацію мережі соціально-спортивних шкіл Фонду «Реал Мадрид» для дітей із соціально-незахищених родин. Вона почала роботу на базі загальноосвітньої школи № 243. Виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталій Волошкевич долучився до відкриття нової локації.

Також на відкриття завітали зіркові гості із Фонду «Реал Мадрид», всесвітньо відомі футболісти: бразилець Роберто Карлос, почесний амбасадор Фонду «Реал Мадрид», португалець Луїш Фіго, колумбієць Едвін Конго та іспанський нападник Хосе Еміліо Амавіска. Зазначимо, що серед інших гостей події були мер Києва Віталій Кличко, видатні українські ексфутболісти, а нині футбольні тренери та функціонери Олег Протасов, Анатолій Дем’яненко, Олексій Михайличенко, Олександр Шовковський і Владислав Ващук, президент Української асоціації футболу Андрій Павелко та перший віцепрезидент УАФ Вадим Костюченко, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко та інші.

Гостей вітали музично-хореографічною композицією «Як у нас на Україні» у виконанні вихованців зразкових художніх колективів вокального ансамблю «Співаночка» та сучасного спортивного танцю «Колібрі» Будинку дитячої творчості Подільського району. Гостям вручили коровай та запросили переглянути низку заходів, які були підготовлені з нагоди такої важливої події.

Також вихованці ССШ Фонду «Реал Мадрид» вручили подяки та сувеніри гостям та меценатам цього міжнародного проєкту.

«Втілення проєкту стало не лише важливою подією для столиці України та Подільського району, але й іміджевою подією для широкої міжнародної спільноти. Це світовий проєкт, який успішно існує в понад 80 країнах світу. Міський голова Віталій Кличко неодноразово говорив, що Київ – спортивна столиця. Ми маємо можливість покращити життя наших дітей, долучити їх до здорового способу життя» - зазначив Віталій Волошкевич.

Зараз в українських школах Фонду «Реал Мадрид» абсолютно безкоштовно навчаються вже понад 800 дітей із соціально незахищених родин (сироти, напівсироти, багатодітні матері, матері-одиначки, діти учасників АТО), які забезпечуються харчуванням, спортивним інвентарем та формою. Крім тренувань з футболу та баскетболу, учні шкіл мають можливість поглиблювати шкільне навчання та вивчати іноземні мови.

Довідково.

Фонд «Реал Мадрид» – це організація, що запроваджує соціальну діяльність ФК «Реал Мадрид» у всьому світі. На сьогодні працює 900 соціально-спортивних проєктів, спрямованих на виховання, інтеграцію та кооперацію для соціально захищених та незахищених верств населення, особливо для дітей віком 5-17 років, які опинилися в складних соціально-економічних умовах. Фонд нараховує понад 450 шкіл у 80 різних країнах світу на 5 континентах. Кількість бенефіціарів діяльності проєкту досягає 105 000 кожного сезону.

В Україні перша школа Фонд «Реал Мадрид» та ГО «Епіцентр дітям» відкрилась 4 жовтня 2018 року в Тернополі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024