Головна  →  Новини  →  9 травня 2024

Урочисте засідання з нагоди Дня пам’яті та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Урочисте засідання з нагоди Дня пам’яті та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

8 травня увесь світ, а з цього року вперше і наша держава – Україна, відзначає Перемогу над нацизмом та вшановує пам’ять загиблих у Другій світовій війні 1939–1945 років. Саме 8 травня 1945 року є датою капітуляції нацистської Німеччини.

В день 79-ї річниці закінчення війни, в актовій залі Подільської районної в місті Києві державній адміністрації вшанували пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. На урочисте засідання були запрошені добровольці Київської міської територіальної громади Подільського району, які з початку війни добровільно стали на захист своєї громади, подолян і були задіяні у виконанні завдань по національному спротиву проти агресора.

Виконувач обов’язків голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації вручив їм нагрудні знаки «За сприяння обороні Києва» з нагоди Дня пам’яті та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років та Подяки:

Голуб Богдані Олегівні;

Лощиліну Владиславу Олеговичу;

Лощиліну Олегу Юрійовичу;

Пономаренку Анатолію Івановичу;

Потапюку Вадиму Анатолійовичу;

Солощенку Євгену Олеговичу;

Ткаченку Сергію Анатолійовичу.

Шана і подяка вам, наші захисники! Слава Україні! Героям слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024