Головна  →  Новини  →  9 лютого 2018

80-е виїзне засідання клубу «Кияни»

80-е  виїзне засідання клубу «Кияни»

6 лютого в галереї Володимира Висоцького відбулося 80-те виїзне засідання клубу «Кияни».  

На початку засідання голова клубу Віталій Баканов привітав нових присутніх на зустрічі і підняв тему про актуальність творчості Володимира Висоцького в наш час. До його розповіді долучилися інші члени клубу. Євгенія Лобода розповіла про своє відвідування концерту Висоцького, поділилася своїми враженнями від виступу видатного поета і барда. У залі залунали пісні на вірші Висоцького у виконанні Володимира Семенова, Віктора Крикуші, Георгія Майоренка, які супроводжувались оплесками.

Прикрасив свято своїм виступом поет Євген Рейцен. Він зачитав свій новий вірш, присвячений фільму «Місто зустрічі змінити не можна».

Поважний гість клубу києвознавець і письменник Михайло Кальницький зробив відступ від теми і  розповів  історію урочища «Гончари – Кожум’яки», продемонструвавши присутнім фото- і відеоматеріали.

Завершилась зустріч виступами бардів Олександра Руденка і Олександра Кропельницького, які виконували  свої пісні і пісні Володимира Висоцького.

Наступна зустріч відбудеться 11 лютого в бібліотеці імені Олександра  Грибоєдова.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024