КМДА Київська міська державна адміністрація


6 лютого 2018

Актуальні питання життєдіяльності району розглянули під час апаратної наради (фото)

Актуальні питання життєдіяльності району розглянули під час апаратної наради (фото)

6 лютого в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку засідання виконуючий обов'язки голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик зосередив увагу керівників на невідкладному завданні, а саме - поновленні водопостачання у 4 будинках району на вул. Сирецькій. За інформацією ПАТ «АК «Київводоканал», там сталося пошкодження водопроводу. Наразі тривають ремонтні роботи.

"Прошу керівників комунальних підприємств долучитися до проведення ремонтних робіт в своїй зоні відповідальності, щоб швидше усунути несправності та поновити водопостачання у будинках", - дав доручення Микола Григорович.

Також у ході засідання заступник голови райдержадміністрації Віктор Смирнов повідомив, що кількість хворих на грип у Подільському районі не перевищує епідеміологічний поріг, кількість хворих на кір поступово зменшується, всі школи району працюють в штатному режимі. Він також нагадав, що 9 лютого на вул. Маршала Гречка, 20 А буде працювати пересувний цифровий флюорограф і доручив повідомити цю інформацію мешканцям району.

Підбивши підсумки засідання, виконуючий обов'язки голови райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.