КМДА Київська міська державна адміністрація


16 січня 2018

На апаратній нараді розглянули актуальні питання життєдіяльності Подільського району (фото)

На апаратній нараді розглянули актуальні питання життєдіяльності Подільського району (фото)

16 січня в Подільській райдержадміністрації відбулася апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

На початку засідання голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський акцентував увагу присутніх на погіршенні погодних умов, які очікуються найближчим часом.

«Ми вже маємо досвід роботи в умовах різкого погіршення погодних умов, тому не буду повторюватися щодо необхідності злагодженої роботи всіх комунальних підприємств та служб району. Прошу перевірити справність снігоприбиральної техніки та достатність ручного інвентарю. Повідомити керівників підприємств, установ, організацій, що розташовані в Подільському районі, про необхідність прибирання снігу на прилеглій території, а у разі сильних снігопадів організувати додаткову допомогу школам, дитячим садочкам чи лікарням, котрі не справлятимуться власними силами», - дав доручення голова райдержадміністрації.

Також Валентин Мондриївський попросив пошити інформацію серед мешканців про роботу пунктів обігріву, що працюють у Подільському районі, щоб кияни мали можливість перечекати негоду, зігрітися та випити гарячого чаю.

Крім того, актуальним стало і питання щодо захворювання на кір. «Прошу провести роз’яснювальну роботу з батьками та повідомити, що дітям, які не прищеплені, не рекомендується відвідувати навчальні заклади на час спалаху кору. У медичних закладах району достатня кількість якісної вакцини, щоб провести щеплення як дітям, так і дорослим», - наголосив голова району.

За інформацією начальника управління охорони здоров’я Богдана Легіня, у Подільському районі станом на 16 січня вакциновано більше 1000 дітей, щоденно працюють кабінети щеплення та проводиться робота з пацієнтами щодо профілактики кору. «Вся вакцина, котра наявна у лікувально-профілактичних закладах, високої якості, зберігається з дотриманням спеціальних температурних режимів, термін придатності препарату закінчується у 2019 році», - зауважив він.  

Зосередили увагу і на питанні розгляду звернень громадян, житлово-комунального господарства, роботі ліфтів, благоустрою території та ін.

За результатами наради голова райдержадміністрації надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.