Головна  →  Новини  →  26 грудня 2017

Триває поточний ремонт доріг та вулиць Подільського району (фото)

Триває поточний ремонт доріг та вулиць Подільського району (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації "Київавтодор" продовжують ремонт доріг та вулиць району.

Протягом минулого тижня були виконані роботи з поточного дрібного ремонту на вул. Сирецька, Білицька, Кирилівська ріг Білицька; ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на вул. Покровська, Костянтинівська, Новокостянтинівська, Набережно-Хрещатицька.

Також дорожники проводили роботи з утримання підземних пішохідних переходів, балансових тротуарів, зупинок громадського транспорту механізованим способом від піскомету і сміття та виконували роботи з посипання піско-соляною сумішшю вулично-шляхової мережі Подільського району.

Усього з початку сезону використано 1489,5 т посипкових матеріалів, очищено 56 зливоприймачів та 5 оглядових колодязів на просп. Свободи, вул. М. Гречка, Осиповського, Порика, Північно-Сирецька, центральних вулицях Подолу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024