Головна  →  Новини  →  24 грудня 2017

26 грудня відбудеться презентація доопрацьованого архітектурного проекту реконструкції Контрактової площі

26 грудня відбудеться презентація доопрацьованого архітектурного проекту реконструкції Контрактової площі

26 грудня авторський колектив проекту реконструкції Контрактової площі презентує результати роботи команди архітекторів, які останні півроку доопрацьовували концепцію «Київська вітальня». 

Вже відбулася ціла низка публічних заходів, на яких різні учасники проекту презентували результати своєї роботи та досліджень, що тривали протягом останнього року.

Зокрема, авторський колектив проекту-переможця архітектурного бліц-конкурсу на визначення кращої концепції організації громадського простору на Контрактовій площі «КОНТР/АКТ» зробили презентацію концепції "Київська вітальня".

Агенти Змін презентували «Просторове дослідження Старого Подолу і Контрактової площі», нову пішохідну навігацію, адресні покажчики, а також дизайн-код на Контрактовій площі та вул. Сагайдачного.

Також було проведено низку обговорень оновленої транспортної схеми Подолу, а 26 грудня о 19.00 відбудеться презентація доопрацьованого архітектурного проекту Контраткової площі.

Місце проведення: Києво-Могилянська академія, 1 корпус, 3 поверх, аудиторія 318. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024