Головна  →  Новини  →  21 грудня 2017

Прибирання снігу стало одним з найголовніших питань засідання оперативного штабу (фото)

Прибирання снігу стало одним з найголовніших питань засідання оперативного штабу (фото)

21 грудня під час засідання оперативного штабу з питань підготовки господарства Подільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років, окрім актуальних питань районного господарства, у залі звучали привітання представникам спеціалізованих обслуговуючих організацій з нагоди Дня енергетика.

Голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський за високий професіоналізм, сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток енергетики вручив грамоти працівникам СВП «Київські електричні мережі» ПАТ «Київенерго», побажав здоров’я, наснаги та успіхів у роботі.

Прибирання снігу стало одним з найголовніших питань засідання. Як доповів перший заступник голови Микола Дубовик, станом на 8.00 21 грудня на території Подільського району працювало 287 працівників житлово-експлуатаційних дільниць комунального підприємства "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва", 45 працівників та 5 одиниць техніки підприємства УЗН Подільського району, також задіяно 26 одиниць снігоприбиральної техніки та 32 осіб з ручного прибирання комунального підприємства ШЕУ.

Крім того, активно ведеться робота з керівниками підприємств та установ інших форм власності щодо прибирання прилеглої території від снігу. Інспектори відділу контролю за благоустроєм надали 18 приписів щодо утримання території в належному стані.

Валентин Мондриївський дав доручення максимально завершити роботи з очищення території від снігу, щоб всі недоліки та зауваження, з якими зверталися кияни, усунули.

«Зосередьте зусилля на прибиранні від снігу тротуарів та пішохідних переходів, також на зупинках і в місцях масового скупчення людей. Територія району має бути прибрана, щоб запобігти накопиченню снігу та утворенню ожеледиці при зниженні температури повітря», - дав доручення голова району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024