Головна  →  Новини  →  15 грудня 2017

Віталій Кличко: «Будь-які прояви вандалізму у Києві є неприпустимими»

Віталій Кличко: «Будь-які прояви вандалізму у Києві є неприпустимими»

Будь-які прояви вандалізму у Києві є неприпустимими. А винні у безчинствах мають нести відповідальність за свої вчинки. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, коментуючи паплюження вандалами ханукії на Подолі.

«Мені прикро, коли я бачу, як хулігани псують наше місто, яке ми спільними зусиллями розбудовуємо і робимо по-справжньому європейським. Днями вандали намалювали на ханукальному світильнику, який до свята Ханука був встановлений на Подолі, свастику. Комунальні служби відчистили пам’ятник. Але ми звертаємося до правоохоронців з тим, щоб вони розібралися у ситуації і притягнули до відповідальності тих, хто здійснив акт вандалізму. Київ – європейська столиця, де не повинно бути місця проявам ксенофобії і нетерпимості, де неприйнятна неповага до людей інших національностей і віросповідань», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва наголосив, що міська влада засуджує будь-які прояви вандалізму. І закликав всіх киян спільно захищати міський простір від дій хуліганів і вандалів.

Ханукальний світильник – єврейський символ духовної стійкості і перемоги святості над нечистотою. Світильник традиційно запалюється протягом восьми днів свята Ханука.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/news/57240.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024