Головна  →  Новини  →  15 грудня 2017

Подільський район гостинно запрошує на новорічні та різдвяні свята (+ програма заходів)

Подільський район гостинно запрошує на новорічні та різдвяні свята (+ програма заходів)

З нагоди відзначення Дня Святого Миколая, новорічних, різдвяних свят та з метою популяризації кращих традицій та звичаїв українського народу, організації змістового дозвілля для дітей та дорослих у Подільському районі затверджено програму святкових заходів.

Цього року на подолян чекають новорічні фестивалі, ярмарки, виступи творчих колективів та багато цікавого. Зокрема, найбільші локації, де відбуватимуться різноманітні новорічні святкування:

- 19.12.2017 (час уточнюється) - театралізоване свято засвічення Новорічної ялинки в Подільському районі «Хай Новий рік з добром до Вас іде!" на Контрактовій площі. У програмі виступ вокально-хореографічних ансамблів, танцювально-вокальні номери, благодійна вистава для дітей. Також привітання від голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентина Мондриївського та засвічення ялинки.

22.12.2017-09.01.2018 - святковий тематичний ярмарок, парк казкових скульптур і атракціонів під назвою «Казкова зима на Подолі» на Контактовій площі. 

19.12.2017-18.02.2018 – на Контрактовій площі працюватиме Різдвяний ярмарок, цирк Кобзов, оглядове колесо та сезонна льодова ковзанка. Кияни та гості столиці матимуть можливість покататися на ковзанах, відвідати найпопулярніший цирк з новою Новорічною програмою, помилуватися краєвидами Києва з найбільшого в Україні оглядового колеса. Також скоштувати традиційні святкові страви, поласувати медовими пряниками, придбати різдвяні подарунки та сувеніри, насолодитися концертною програмою, взяти активну участь у майстер-класах та конкурсах, зігрітися запашним чаєм з великого самовару (100л), зробити святкові світлини біля арт- об’єктів з символами року.

Для найменших відвідувачів буде облаштована дитяча зона з атракціонами, різдвяним солом’яним містечком та святковим вертепом. Також на площі буде курсувати новорічний дитячий потяг, щоб подарувати справжній святковий настрій малечі.

- 30.12.2017 – 01.01.2018 - благодійний захід  «Зустрінь Новий рік разом із захисниками» на Поштовій площі. До участі у заходах запрошуються учасники АТО з родинами, волонтери та всі, хто має бажання підтримати наших військових, відчувши єдність із мільйонами співвітчизників у різних куточках України. Захід передбачає встановлення мистецької сцени, де будуть виступати музиканти та творчі колективи, облаштування зони майстер-класів та дитячих розваг, тимчасові споруди для продажу продукції національних виробників. Також буде розміщено телевізійний екран та обладнання для організації телемосту із бійцями з передової та мешканцями з інших міст України.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024