КМДА Київська міська державна адміністрація


11 грудня 2017

Відбулось засідання Координаційної ради щодо впорядкування Андріївського узвозу (фото)

Відбулось засідання Координаційної ради щодо впорядкування Андріївського узвозу (фото)

8 грудня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося чергове засідання Координаційної ради з впорядкування Андріївського узвозу.

Під час обговорення актуальних питань заступник керівника апарату райдержадміністрації Олег Мукан запропонував членам Координаційної ради розглянути пропозицію щодо створення робочої групи, яка б сконцентрувала свою увагу на розробленні положення про постійно діючу виставку-ярмарку, визначила статус її учасників, правила поведінки, асортимент товару та інше.

«Ніхто, ніж самі учасники ярмарки, краще не знає, як повинен бути організований цей процес таким чином, щоб хаотична торгівля, яка є зараз, перетворилася на впорядковану сучасну мистецьку зону, тому пропоную створити таку робочу групу, яка і працюватиме над цим питанням», - зауважив Олег Мукан.

Крім того, з метою широкого інформування громадськості на офіційному веб-сайті Подільської райдержадміністрації створено спеціальний розділ «Координаційна рада з впорядкування Андріївського узвозу», в якому розміщуватиметься інформація щодо актуальних питань роботи ради, анонси та новини відповідної тематики.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.