Головна  →  Новини  →  27 листопада 2017

Валентин Мондриївський провів засідання Координаційної ради з впорядкування Андріївського узвозу (фото)

Валентин Мондриївський провів засідання Координаційної ради з впорядкування Андріївського узвозу (фото)

24 листопада голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів засідання Координаційної ради з впорядкування Андріївського узвозу.

До участі в розгляді питань, що стосуються життєдіяльності вулиці, долучився і голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга, а також представники громадських організацій, що об’єднують митців, художників, галеристів Андріївського узвозу.

«Всім відомо, що Андріївський узвіз – одна з візитівок столиці, але вигляд цієї вулиці наразі не сприяє туристичній привабливості Києва. Мова йде як про необхідність впорядкування торгівлі, так і про питання асортименту товарів, зовнішнього вигляду торговельних конструкцій, порушення пішохідного режиму вулиці та інше. Крім того, тривають роботи з реконструкції Алеї художників, яка також буде залучена до єдиного оновленого митецького простору разом з Андріївський узвозом. Тому, питань, що необхідно вирішити, зібралося достатньо і, я сподіваюся, що спільно нам вдасться це зробити, оскільки всі зацікавлені в тому, щоб ця вулиця була взірцем», - звернувся до присутніх Валентин Мондриївський, відкриваючи засідання.

Під час обговорення члени Координаційної ради розглянули питання щодо оновлення її складу, системності проведення засідань. Також за пропозицією голови Шевченківської райдержадміністрації прийняли рішення щодо залучення її представників до участі в засіданнях, зокрема, в частині питань благоустрою території та торгівлі.

Крім того, з метою широкого інформування громадськості на офіційному веб-сайті Подільської райдержадміністрації буде створено спеціальний розділ «Координаційна рада з впорядкування Андріївського узвозу», в якому розміщуватиметься інформація щодо актуальних питань роботи ради, анонси та новини відповідної тематики.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024