Головна  →  Новини  →  13 листопада 2017

16 листопада відбудеться обговорення нової транспортної схеми Контрактової площі

16 листопада відбудеться обговорення нової транспортної схеми Контрактової площі

16 листопада о 18.00 Центр урбаністичних студій НаУКМА та Нова Контрактова запрошують на обговорення нової транспортної схеми Контрактової площі.

Зміни, що відбуваються на Контрактовій з літа 2017 року (демонтаж МАФів, реконструкція скверу № 3, експеримент з пішохідності) - етапи підготовки до реалізації проекту реконструкції площі. 

Усвідомлюючи важливість Контрактової площі для мешканців міста і намагаючись від самого початку розвивати проект на засадах публічності, прозорості, взаємодії та діалогу, архітектори звернулися до Центру урбаністичних студій НаУКМА з ідеєю проведення низки публічних заходів для інформування та вивчення думки городян. 

26 жовтня 2017 року на майданчику Центру урбаністичних студій НаУКМА відбулась перша публічна презентація проекту, де було оголошено орієнтовний графік реалізації проекту.

Наступний захід буде присвячено аналізу оновленої транспортної схеми Контрактової площі та прилеглих вулиць. Надалі планується проведення окремих презентацій про кожен шар проекту реконструкції площі.

Сподіваємося на активну участь в обговоренні і могилянської спільноти, і подолян, і тих, хто працює в центрі Подолу або проводить на Контрактовій свій вільний час.

Адреса проведення: Національний університет «Києво-Могилянська академія», 1 корпус, 3 поверх, аудиторія №313.

Доповідач: Віктор Петрук, провідний спеціаліст Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.
Модератор: Діана Проценко, президентка Національної асоціації медіаторів, викладачка факультету правничих наук (НаУКМА)

Посилання на подію в соціальній мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024