Головна  →  Новини  →  14 листопада 2017

Триває ремонт доріг та вулиць Подільського району (фото)

Триває ремонт доріг та вулиць Подільського району (фото)

Працівники комунального підприємства ШЕУ Подільського району комунальної корпорації "Київавтодор" продовжують ремонт доріг та вулиць району. Так, дорожники  впродовж минулого тижня виконали роботи з відновлення асфальтобетонного покриття на тротуарі за адресою: вул. Світлицького 35; поточного (дрібного) ремонту тротуару на вул. Вишгородська ріг вул. Білицька; з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на вулицях: Косенка, Красицького, Білицька, Наталії Ужвій, Осиповського, Лисянська, Оболонська, пр-т Правди.

За звітний період дорожники відремонтували 5 зливоприймачів та 2 оглядових колодязі; очистили 151 звивоприймач та 29 оглядових колодязі. Очистили пішохідні переходи, балансові тротуари, зупинки громадського транспорту механізованим способом від піскозмету на вулично-шляховій мережі Подільського району.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024