Головна  →  Новини  →  13 листопада 2017

У Подільському районі розпочинає роботу Муніципальна варта (фото)

У Подільському районі розпочинає роботу Муніципальна варта  (фото)

10 листопада голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський, начальник Подільського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві Владислав Іщенко та керівник штабу Київського міського громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Муніципальна варта» Ігор Марі підписали тристоронній Меморандум про партнерство та співпрацю.

«Метою цього меморандуму є наше спільне прагнення щодо забезпечення законності, протидії злочинності та підтримки правопорядку на території Подільського району. Будь-яка допомога в цьому напрямку нам дуже необхідна та важлива. Тому, я сподіваюся на плідну співпрацю та взаємодопомогу», - зауважив голова райдержадміністрації. Також він додав, що наразі дуже актуальним є питання впорядкування паркування на Андріївському узвозі та вулицях, що поруч, оскільки там є водії, що порушують правила.

У свою чергу керівник штабу Муніципальної варти Ігор Марі зауважив, що його формування максимально сприятиме органам Національної поліції у виявленні порушень, захисті інтересів громадян, безпеки дорожнього руху та в боротьбі з дитячою безпритульністю і правопорушеннями серед неповнолітніх.

Після підписання сторони домовилися розробити спільні плани щодо подальшої співпраці та організації спільних заходів.

Зазначений Меморандум чинний з моменту підписання і діє впродовж року, а далі автоматично продовжується на той же термін, якщо жодна із сторін не заявить про його розірвання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024