Головна  →  Оголошення  →  26 жовтня 2017

До уваги керівників підприємств, установ та організацій Подільського району!

З метою підвищення рівня охорони праці  на підприємствах, установах   та організаціях  району, поширення кращих вітчизняних  практик  щодо  позитивного досвіду для створення здорових і безпечних умов праці на  робочих місцях, взаємодії  у напрямку зниження рівня виробничого травматизму, виховання культури безпеки праці на виробництві та формування позитивного образу охорони праці у свідомості працівників, 31 жовтня 2017 року  Подільською  районною  в місті Києві державною адміністрацією буде проведено розширену  нараду на тему: "Забезпечення  сталих та безпечних  умов праці на робочих місцях за допомогою спрямованих заходів: навчання, інформування та мотивація працівників ".

У зв’язку з ремонтом у будівлі Подільської  районної  в місті Києві державної адміністрації нарада буде проходити в Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації.

У нараді візьмуть участь представники Головного управління Держпраці у Київській області, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в місті Києві, редакції журналу "Охорона праці", ДУ "нституту медицини праці НАМН України" та інші.

Запрошуємо Вас та фахівців з питань охорони праці взяти участь у нараді.

Місце проведення наради - проспект Голосіївський, 42, ІІІ  поверх, велика актова зала.            

Початок наради о 14:00. 

Відповідальний за проведення наради: завідувач сектору з питань охорони праці Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Мороз Тамара Миколаївна. Телефон/факс для довідок – 425-12-51.

Інформацію підготовлено сектором з питань охорони праці  

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024