Головна  →  Оголошення  →  26 жовтня 2017

22 листопада виробничо-практичний журнал "Промислова безпека" збирає провідних фахівців з промислової безпеки, охорони та гігієни праці

22 листопада 2017 року о 10 годині ранку виробничо-практичний журнал "Промислова  безпека" збирає провідних фахівців з промислової безпеки, охорони та гігієни праці на семінарі: "Розслідування причин інцидентів: пошук кореневих причин з використанням діаграми Ішікави".

Доповідач: шеф-редактор журналу  "Промислова безпека" Галач Андріан Андрійович.

Участь безкоштовна. Просто зареєструйтесь і візьміть участь у семінарі. 

Анкета учасника, яку потрібно обов'язково заповнити та надіслати на емейл [email protected]  (Протягом двох робочих днів з Вами зв’яжеться наш представник для уточнення можливих питань.)

Місце проведення: "XVІ Міжнародний промисловий форум-2017", що відбудеться в Міжнародному виставковому центрі - павільйон №3, вхід 3-А, конференц-зал №14 (адреса: м. Київ, Броварський проспект, 15, (станція метро Лівобережна)).

Контактна особа – Олеся Самелюк.  Тел.: 096 193 07 93, 044 221 89 71.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024