Головна  →  Оголошення  →  24 жовтня 2017

Оголошено конкурс серед закладів побутового обслуговування Подільського району на звання зразкового

Шановні керівники закладів побутового обслуговування Подільського району! 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.06.2011 № 1043 «Про міський конкурс-огляд суб’єктів господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового у м. Києві» із змінами,  розпорядження Подільської районної  в місті Києві державної адміністрації № 911 від 15.11.2011 «Про районний конкурс-огляд суб’єктів господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового у Подільському районі м. Києва» із змінами оголошено конкурс на присвоєння зразкового у Подільському районі.

Для отримання інформації щодо умов участі у конкурсі Вам потрібно звернутись до відділу торгівлі та споживчого ринку Подільської районної в місті Києві районної адміністрації: вул. Оболонська, 37-Б, тел. 425-14-13, 0970158076, контактна особа Довгич Олена Іванівна.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024