Головна  →  Оголошення  →  24 жовтня 2017

30 жовтня відбудеться презентація Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві

Шановні підприємці! 

30 жовтня 2017 року об 11.00 у приміщенні I-Hub (вул. Хрещатик, 10) відбудеться презентація Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві.

Київською міською владою на фінансово-кредитну підтримку у 2017 році передбачено 10 млн грн., у 2018 планується виділити 20 млн грн. За рахунок цих коштів для київських підприємців компенсуватиметься 50% номінальної відсоткової ставки, що встановлюється кредитним договором. Завдяки налагодженому партнерству міської влади з Німецько-Українським фондом для кінцевого позичальника відсоткова ставка буде найнижчою в Україні близько 7,5%! Розроблений механізм надання фінансово-кредитної підтримки  є максимально спрощеним для підприємців, процедура не потребуватиме безпосереднього звернення підприємця до міської влади.

Під час першої частини презентації у форматі панельної дискусії буде висвітлено цілі та основні положення цієї Програми. Друга частина презентації буде побудована у форматі workshop, під час якого підприємці зможуть дізнатися більше деталей щодо механізму отримання фінансово-кредитної підтримки, здійснити своєрідний «тест драйв» свого проекту. Фахівці Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, Німецько-Українського фонду та банків-партнерів під час живого діалогу дадуть відповіді на актуальні питання.

Запрошуємо київських підприємців взяти участь у презентації.

Щоб стати її учасником необхідно заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/zBVmZBdnswfiWgyk2. Кількість учасників обмежена. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024