Головна  →  Анонси  →  22 вересня 2017

26 вересня о 16.00 голів ОСББ та ЖБК запрошують на семінар та обговорення актуальних питань життєдіяльності до Подільської райдержадміністрації

26 вересня о 16.00 в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (Контрактова площа, 2, ІІІ поверх) керівників житлових організацій Подільського району запрошують долучитися до обговорення питань, що стосуються підведення підсумків участі в Програмі співфінансування «70/30», підготовки житлових будинків до осінньо-зимового періоду.

Також до уваги присутніх  запропонують лекцію-семінар щодо роздільного збору твердих побутових відходів, а також розкажуть про нові аспекти в призначенні житлової субсидії та перепризначення на наступний період. 

Контактна особа: Кухарчук Валерій Валерійович – заступник начальника управління житлово-комунального господарства Подільської РДА. Телефон: 482-57-62.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024