КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2017

Громадський бюджет в дії: у Подільському районі відкрили оновлений спортивний майданчик та відремонтовані клуби за місцем проживання (фото)

Громадський бюджет в дії: у Подільському районі відкрили оновлений спортивний майданчик та відремонтовані клуби за місцем проживання (фото)

9 вересня у Подільському районі відбулись одразу три важливих спортивних події: відкриття відремонтованого клубу за місцем проживання «Чемпіон», відкриття нового спортивного майданчика на вул. Світлицького, 35-Б та Фестиваль спорту з нагоди відзначення Дня фізичної культура та спорту в Україні.

Голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський відвідав відкриття та привітав подолян зі святом.

«Сьогодні у рамках виконання Бюджету участі в Подільському районі відкриваємо спортивний майданчик. Крім того, клуби за місцем проживання «Чемпіон», «Соняшник», «Академія дитинства», «Темп» - після ремонту гостинно запрошують дітей до занять. В них проведені капітальні ремонти, закуплено обладнання, меблі та все, що необхідно для повноцінної роботи. Впевнений, що оновлені клуби подарують Україні нових яскравих спортсменів!
Нічого б цього не сталося так швидко, якщо б не активність киян, які долучилися до Громадського проекту, зареєстрували свої ініціативи та отримали необхідну підтримку. Щиро дякую кожному, хто не стояв осторонь.
Цього року вже активно працює Громадський бюджет-2 і в ньому теж є безліч корисних та потрібних ідей, тому не зупиняємося, працюємо далі та голосуємо, коли прийде час!», - сказав Валентин Мондриївський під час відкриття спортивного майданчика.

Також на Фестивалі спорту клуб за місцем проживання «Чемпіон» презентував свої гуртки та демонстрував вправність вихованців у карате, таеквондо та силовому фітнесі. Відтепер цей клуб зможе збільшити кількість гуртків.

Нагадаємо, переможцями Бюджету участі у 2017 році стали 62 проекти, з них 10 - у Подільському районі. Серед переможців найбільше проектів, пов’язаних із освітою, спортом, комунальним господарством та навколишнім середовищем.

Детально переглянути звіт про реалізацію всіх проектів у Подільському районі за посиланням: /content/zvit-pro-stan-realizacii-proektiv.html



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.