Головна  →  Новини  →  1 вересня 2017

81 проект подали кияни для реалізації в Подільському районі в рамках Бюджету участі (фото)

81 проект подали кияни для реалізації в Подільському районі в рамках Бюджету участі (фото)

31 серпня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося засідання робочої групи з питань громадського бюджету.

Як повідомила начальник управління фінансів Подільської райдержадміністрації Лариса Кабанець, у рамкам реалізації Громадських проектів на 2018 рік по Подільському району подано 81 проект на суму 94,3 млн грн. З них станом на 31.08.2017 року за результатами етапу «Електронний збір підписів» не набрали необхідної кількості голосів підтримки та відхилені остаточно 13 громадських ініціатив, ще 2 громадських проекти видалені автором.

"66 громадських проектів зібрали необхідну кількість голосів підтримки за допомогою електронного голосування, допущені до експертизи та публічного обговорення", - зауважила вона.

Члени робочої групи розглянули звіти про аналіз відповідності 9 проектів законодавству та можливість їх реалізації і допущення до голосування, надані відповідальними структурними підрозділами Подільської РДА, ще 6 громадських проектів перебувають на експертизі.

Також під час засідання спільно з авторами проектів визначено відповідальний структурний підрозділ за проведення експертизи 9 громадських ініціатив. 

Крім того, 14 громадських проектів передано на розгляд до міської робочої групи з подальшим направленням їх на оцінку до галузевих департаментів КМДА, а саме: 3 проекти по категорії «Дорожньо-транспортна інфраструктура», 3 проекти категорії «Культура та туризм», 1 проект категорії «Спорт», 2 проекти категорії «Навколишнє середовище» та 5 проектів категорії «Освіта».

32 громадських проекти успішно пройшли попередню оцінку та допущені до голосування, 5 проектів відхилено та недопущено до голосування у зв’язку із негативними звітами про оцінку та можливість їх реалізації, 2 громадських проекти видалені автором.

Нагадаємо, ознайомитися зі звітом про стан реалізації проектів за рахунок коштів Бюджету участі міста Києва, що реалізуються в 2017 році, можна за посиланням: /content/zvit-pro-stan-realizacii-proektiv.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024