Головна  →  Новини  →  23 серпня 2017

Перший з проектів-переможців Бюджету участі Подільського району реалізовано (фото)

Перший з проектів-переможців Бюджету участі Подільського району реалізовано (фото)

22 серпня в Подільському районі відкрили після ремонту клуб за місцем проживання «Лідер» - переможець Бюджету участі 2016 року.

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський завітав на відкриття та подякував авторам проекту та всім небайдужим киянам, які голосували за оновлення клубу.

«За підтримки міського голови Віталія Кличка минулого року у столиці стартував Громадський проект, який успішно продовжується і цього року. І не для кого не секрет, що одним з лідерів серед кількості проектів-переможців у столиці став саме Подільський район. У нас перемогу здобули 10 громадських ініціатив, з яких 6 – це оновлення районних клубів за місцем проживання. Я щиро дякую кожному, хто долучився до цього процесу, хто не байдуже спостерігав, а активно голосував – батькам, вихователям та педагогам і просто жителям району. Всі депутати Київради від Подільського району також вболівали за цей проект та агітували всіх віддати за нього голос. Я сподіваюся, що дітки, які відвідують цей клуб, будуть отримувати задоволення від перебування в оновлених світлих та комфортних приміщеннях, а батьки не турбуватимуться про умови в яких навчаються їх донечки та синочки», - зауважив голова району. Також він додав, у клубі виконано капітальний ремонт покрівлі, приміщень, встановлено нові двері та вікна, оновлено електромережі та освітлення.

Керівник Центру клубів за місцем проживання «Поділ» Ольга Славная розповіла, що цей клуб - один із найстарших клубів фізкультурно-спортивного напряму житлового масиву «Виноградар». Основні гуртки клубу: настільний теніс, шахи, англійська мова та дошкільна підготовка. Керівник клубу - неодноразова чемпіонка та призерка чемпіонатів України та Польщі в особистому, командному, парному та змішаному розрядах, керівник гуртка з настільного тенісу, педагог – організатор Курсакова Ганна Вікторівна.

«Станом на початок 2016 року приміщення та фасад КМП «Лідер» потребували невідкладного капітального ремонту. Саме тому педагоги-організатори, спільно з батьківським колективом ПРЦК «Поділ» вирішили взяти активну участь у Громадському бюджеті. Наприкінці 2016 року проект № 543, що передбачав  капітальний ремонт КМП «Лідер», зібрав громадським голосуванням більше 800 голосів, і був визнаний одним з переможців», - сказала вона.

По завершенню голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський вручив грамоти працівникам клубу, а потім всі охочі оглянули оновлені приміщення.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024