Головна  →  Новини  →  10 серпня 2017

У Подільському районі з’явиться сучасний шкільний стадіон (фото)

У Подільському районі з’явиться сучасний шкільний стадіон (фото)

На виконання доручення Київського міського голови Віталія Кличка та відповідно до Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2017 рік Подільська районна в місті Києві державна адміністрація виступає замовником робіт з реконструкції шкільного стадіону середньої школи № 243, що на вул. Новомостицькій, 10. Роботи виконує підрядна організація ПП "Виробничо-будівельна фірма "Будмайдан".

Наразі на стадіоні встановлено огородження будівельного майданчика та паспорт об’єкту реконструкції. Крім того, ведуться роботи з демонтажу старих трибун та підготовчі роботи до монтажу металоконструкцій і залізобетонних конструкцій нових трибун та дощового навісу.

"До мене неодноразово зверталися батьки дітей цього мікрорайону з проханням допомогти в облаштуванні спортивних майданчиків та футбольного поля. Завдяки тому, що розвиток спорту та здоровий спосіб життя один з пріоритетів у роботі міського голови, ми спільними зусиллями розпочали реконструкцію цього стадіону, який в перспективі має стати сучасним, комфортним та головне - безпечним осередком спортивного життя району. І що важливо, він буде доступний для глядачів з додатковими потребами ", -  зауважив голова Подільської райдержадміністрації Валентин Мондриївський.

У рамках проведення реконструкції стадіону будуть збудовані нові трибуни для глядачів на загальну кількість місць для сидіння - 727, з них 220 місць -  під навісом, включаючи місця для інвалідів, з влаштованими сходами та пандусом. Будується чотириста метрове ядро стадіону з трьома біговими доріжками, футбольним полем, баскетбольно–волейбольним майданчиком.

Крім того, облаштують майданчик для стрибків в довжину, тренажерні майданчики для учнів старших та молодших класів, роздягальні контейнерного типу, територію озеленять та огородять. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024