Головна  →  Новини  →  28 липня 2017

У Подільській райдержадміністрації підвели підсумки роботи за І півріччя 2017 року (фото, відео)

У Подільській райдержадміністрації підвели підсумки роботи за І півріччя 2017 року (фото, відео)

27 липня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський та його заступники прозвітували про роботу районної влади за І півріччя 2017 року.

До участі у заході долучилися мешканці району, керівники органів самоорганізації населення, житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, представники Громадської ради при Подільській райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району та структурних підрозділів адміністрації.  

Під час свого виступу Валентин Мондриївський докладно ознайомив присутніх з пріоритетними напрямками діяльності райдержадміністрації у 2017 році, розповів про проблемні питання, що ще потребують вирішення, та плани на друге півріччя. Особливу увагу голова району приділив питанню виконання бюджету міста Києва та Програми соціально-економічного розвитку в частині освоєння коштів, де головним розпорядником є Подільська районна в місті Києві державна адміністрація.

«Протягом першого півріччя поточного року розпорядниками і одержувачами бюджетних коштів використано більше 500 млн грн, що становить 42 % до річного плану. Пріоритетними напрямками, на які спрямовано 93% бюджетних коштів були та залишаються виплата заробітної плати учителям, лікарям, вихователям та іншим працівникам бюджетних установ, харчування дітей, придбання медикаментів та розрахунки за спожиті комунальні послуги та енергоносії в школах, дитячих садках, бібліотеках та лікарнях -  це все те, що визначається державою, як захищені видатки бюджету», - зауважив голова райдержадміністрації.

Також профільні заступник голови розповіли про досягнення підпорядкованих структурних підрозділів за звітний період, а присутній на звіті депутат Київради, перший заступник генерального директора АК «Київводоканал» Вадим Сторожук запросив мешканців долучитися до спільної роботи в постійній комісії з питань власності.

По завершенню звіту Валентин Мондриївський відповів на запитання присутніх щодо діяльності райдержадміністрації, вирішення проблемних питань життєдіяльності Подільського району та планів на майбутнє. «Таким чином, у першому півріччі 2017 року робота структурних підрозділів райдержадміністрації була націлена на виконання процедурних питань, зокрема, проведення тендерів, визначення виконавців і таке інше. Наразі ми перейшли в активну фазу реалізації пріоритетних завдань, виконавши всі підготовчі етапи. Тому, працюємо далі задля покращення життя подолян, використовуючи досягнуті результати, рухаємося вперед», - підсумував все сказане голова району.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024