Головна  →  Новини  →  27 липня 2017

Бюджет участі у Подільському районі: 41 проект допущений до експертизи, 38 - перебувають на етапі електронного збору підписів (фото)

Бюджет участі у Подільському районі: 41 проект допущений до експертизи, 38 - перебувають на етапі електронного збору підписів (фото)

26 липня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося розширене засідання робочої групи з питань громадського бюджету. До участі у засідання долучилися автори проектів, котрі подали свої ідеї до цьогорічного Бюджету участі, а також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, які безпосередньо будуть займатися реалізацією громадських ініціатив.

"Станом на 26 липня вже 41 проект зібрав необхідну кількість голосів підтримки за допомогою електронного голосування, допущений до експертизи та публічного обговорення. Вже маємо реальну картину щодо більшості проектів, що подали кияни для реалізації в нашому районі. Освіта, спорт та соціальний захист - лідери по категоріях. Наше щоденне завдання – відповідально, професійно, відкрито та у плідній співпраці з авторами розглянути кожну ідею та докласти максимум зусиль, щоб вона була успішно реалізована", - зазначив перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик, відкриваючи засідання робочої групи.

Так, по 30 проектах громадського бюджету відповідальними структурними підрозділами проводиться експертиза, 13 з них розглянули на засіданні робочої групи в розрізі звітів про аналіз відповідності проектів законодавству та можливість їх реалізації і допущення до голосування.

Також щодо 8 проектів  членами робочої групи визначили відповідальний структурний підрозділ за проведення їх експертизи і 3 проекти категорії «Дорожньо-транспортна інфраструктура» передано на розгляд до міської робочої групи, з подальшим направленням їх на оцінку до Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

На етапі електронного збору підписів перебуває ще 38 проектів. 2 громадських проекти видалені автором.

Нагадаємо, в рамкам реалізації Громадських проектів на 2018 рік по місту Києву в електронній системі зареєстровано 818 громадських проектів на суму 1 млрд 11 млн грн, з них по Подільському району 81 проект на суму 94,3 млн грн, що по кількості серед проектів міста посідає 5 місце.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024