Головна  →  Новини  →  21 липня 2017

32 проекти, що подані для реалізації в Подільському районі, зібрали необхідну кількість голосів підтримки, допущені до експертизи та публічного обговорення (фото)

32 проекти, що подані для реалізації в Подільському районі, зібрали необхідну кількість голосів підтримки, допущені до експертизи та публічного обговорення (фото)

20  липня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося розширене засідання робочої групи з питань громадського бюджету. До участі у засідання долучилися автори проектів, котрі подали свої ідеї до цьогорічного Бюджету участі, а також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, які безпосередньо будуть займатися реалізацією громадських ініціатив.  

"У рамкам реалізації Громадських проектів на 2018 рік по місту Києву в електронній системі зареєстровано 818 громадських проектів на суму 1 млрд 11 млн.грн., з них по Подільському району 81 проект на суму 94,3 млн.грн., що по кількості серед проектів міста посідає 5 місце. Станом на 20 липня вже 32 проекти зібрали необхідну кількість голосів підтримки за допомогою електронного голосування, допущені до експертизи та публічного обговорення. На етапі електронного збору підписів перебуває ще 47 проектів", - зазначив заступник керівника апарату Олег Мукан, відкриваючи засідання робочої групи.

Так, серед проектів Подільського району надійшло проектів:

  • по вартості "великі" (до 2,0 млн.грн.) – 49 проектів на суму 83,2 млн.грн.
  • по вартості "малі" (до 400,0 тис.грн.) – 32 проекти на суму 11,1 млн.грн.

Слід відзначити, що у розрізі категорій проектів найбільше подано проектів по категорії "Освіта" - 29 проектів на 42,8 млн.грн., "Спорт" - 14 проектів на 15,6 млн.грн., "Соціальний захист" -  12 проектів на 8,0 млн.грн. По інших категоріях зареєстровано:

  • "Культура та туризм" - 5 проектів на 5,1 млн.грн.;
  • "Дорожньо-транспортна інфраструктура" та "Громадянське суспільство" по 4 проекти, загалом 8 на суму 8,8 млн.грн.;
  • "Енергозбереженням, "Навколишнє середовище" та "Інше" - по 3 проекти, загалом 9 на суму 9,8 млн.грн.
  • "Комунальне господарство" та "Безпека та громадський порядок" по 2 проекти на суму 4,2 млн.грн.

Також під час засідання робочої групи автори проектів презентували свої ідеї та знайомилися з керівниками структурних підрозділів, котрі відповідають за реалізацію ініціативи відповідно до галузі. 

Нагадаємо, на попередньому засіданні робочої групи спільно з авторами проектів було розглянуто 19 проектів, які направлено відповідальним структурним підрозділам Подільської РДА для проведення експертизи.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024