Головна  →  Новини  →  6 липня 2017

Форум «Громадський бюджет 2. Подільський район» (фото)

Форум «Громадський бюджет 2. Подільський район» (фото)

У Подільському районі відбувся форум «Громадський бюджет 2. Подільський район». Учасників форуму привітав заступник керівника апарату Подільської райдержадміністрації Олег Мукан. Він наголосив, що практика залучення громадськості до покращення міста є дуже корисною та результативною.

«Бюджет участі – це той механізм, що дає можливість кожному взяти участь у розподілі та використанні коштів міста. Сьогодні у вас є можливість поспілкуватись з авторами проектів минулого року, отримати корисні поради та поставити свої запитання. Бажаю плідної роботи та пропоную перейти до практичної частини», - зазначив Олег Мукан. 

Члени клубу авторів на чолі із заступником голови Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації Олексієм Коваленком ознайомили присутніх  із практичними аспектами реалізації проектів, надали корисні поради щодо супроводження своїх проектів та обговорили етапи громадського бюджету.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024