Головна  →  Новини  →  14 червня 2017

У Подільському районі продовжується реалізація громадських ініціатив, котрі стали переможцями в рамках Бюджету участі 2017 року (фото)

У Подільському районі продовжується реалізація громадських ініціатив, котрі стали переможцями в рамках Бюджету участі 2017 року (фото)

У Подільському районі стрімкими темпами проходять роботи по реалізації проекту Бюджету участі (№114), який передбачає капітальний ремонт стадіону школи № 63 (вул. М.Гречка 10-А). Як вже зазначалося, на об’єкті було знято верхній шар ґрунту та укладено два шари щебеню. Наразі, уклавши гранітний відсів, будівельники закінчили підготовку підоснови. Наступний етап робіт – укладання газону.

Мешканці місцевих будинків із задоволенням відмічають, що діти з нетерпінням чекають, коли вперше гратимуть в футбол на справжньому полі.

Дякуємо всім, хто під час голосування підтримав проекти Бюджету участі у Подільському районі!

Нагадуємо, що Бюджет участі – це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Будь-який житель міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.

Слідкуйте разом з нами за змінами, які здійснюються завдяки активній участі громадян у житті рідного міста і району!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024