Головна  →  Анонси  →  6 червня 2017

8 червня відбудеться круглий стіл на тему: ”Шляхи вирішення проблем екосистеми ділянок лісу, що межують з житловими масивами”

8 червня о 16:00 в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (Контрактова площа, 2, к.9) відбудеться круглий стіл на тему: ”Шляхи вирішення проблем екосистеми ділянок лісу, що межують з житловими масивами.

Питання, що заплановано обговорити під час круглого столу: 

1. Про сучасний стан лісового господарства.

2. Інформування щодо юридичної бази та відповідних рішень Київської міської ради та розпоряджень Київської міської державної адміністрації  щодо зазначених територій, в т.ч. рішення Київської міської ради від 27.11.2006 №693/2762 "Про надання Київському комунальному об'єднанню зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд" дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення буферних парків".

3. Обговорення проблематики, пов'язаної із специфікою лісових зон, що розташовані в безпосередній близькості до житлових масивів, в тому числі ведення підприємницької діяльності на зонах відпочинку та за їх межами в лісах: проблеми та шляхи вирішення, стихійті звалища на території лісу, тощо.

4. Обговорення шляхів вирішення зазначених проблем.

За підсумками круглого столу буде сформовано резолюцію до виконання.

З метою створення зручних умов для всіх учасників заходу - реєстрація є обов'язковою. Реєструйтесь на захід вже зараз: https://goo.gl/forms/uNlM7rKI5CNIpB5d2

До участі в круглому столі запрошено представників Постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА, Департаменту архітектури та містобудування КМДА, Управління екології та охорони природних ресурсів КМДА, комунального підприємства "Київкомунсервіс", районних комунальних підприємств, що займаються питаннями благоустрою, науковців, депутатів Київради, громадськість.

Телефон організаторів: 091-988-75-28 Олексій Коваленко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024