КМДА Київська міська державна адміністрація


13 травня 2017

У Подільському районі продовжується реалізація громадських ініціатив, котрі стали переможцями в рамках Бюджету участі 2017 року (фото)

У Подільському районі продовжується реалізація громадських  ініціатив, котрі стали переможцями в рамках Бюджету участі 2017 року (фото)

Бюджет участі, в якому капітальний ремонт КМП «Академія дитинства» (проект №541) став одним із переможців, дає можливість  якісно підготувати клуб до нового навчального року. І це дуже вчасно, адже очікується, що новий житловий район «Варшавський» додасть навантаження всім місцевим службам вже на початку осені. А це означає, що кількість дітей, які потребують позашкільного навчання неймовірно і стрімко зросте.

Адміністрація Подільського районного центру клубів за місцем проживання «Поділ» вже почала реалізовувати проект збільшення кількості та спектру послуг КМП «Академія дитинства», адже повністю відремонтоване приміщення клубу дасть можливість працювати гурткам на повну силу.

Також стрімкими темпами проходять роботи по реалізації ще одного громадського проекту - капітального ремонту КМП «Темп» (№527). Мешканці житлового масиву «Виноградар» добре знають даний центр спортивного виховання та із задоволенням водять своїх дітей до його гуртків. 

Будівля КМП «Темп» стоїть окремо, тому капітальний ремонт оновить і приміщення, і фасад. Вельми необхідною була заміна вікон, адже взимку питання збереження тепла в цьому приміщенні  завжди поставало особливо гостро.  Але у новому навчальному році діти навчатимуться у теплому, добре облаштованому клубі.

Ще раз дякуємо всім киянам, які підтримали ці проекти під час голосування!

Нагадуємо, що Бюджет участі – це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Будь-який житель міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.

Слідкуйте разом з нами за неймовірними змінами, які здійснюються завдяки активній участі громадян у житті рідного міста і району!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.