КМДА Київська міська державна адміністрація


10 травня 2017

У Подільському районі активно йде реалізація проектів-переможців Бюджету участі 2017 (фото)

У Подільському районі активно йде реалізація проектів-переможців Бюджету участі 2017 (фото)

У Подільському районі активно реалізовуються громадські  ініціативи, котрі стали переможцями в рамках Бюджету участі 2017 року.

Наразі виходить на переможну фінішну пряму капітальний ремонт Клубу за місцем проживання «Лідер», що знаходиться на проспекті Гонгадзе, 32-Г. Це один з Громадських проектів (№ 543), який отримав з кошти за результатами голосувань киян у Бюджеті Участі. Клуб змінився як ззовні, так і з середини. Ще декілька тижнів, і маленькі подоляни зможуть знову повернутись в улюблений клуб.

Також активно ведеться капітальний ремонт Клубу за місцем проживання «Чемпіон», що на вул. Світлицького, 35-Б (Громадський проект №519). КМП «Чемпіон» - один з осередків спортивної позашкільної освіти житлового масиву «Виноградар», а до його гуртків карате та спортивних бальних танців їздять діти з декількох районів міста Києва. На сьогодні клуб вже має нові пластикові вікна, і майже повністю відремонтовану велику спортивну залу. На черзі – зали єдиноборств, важкої атлетики та фітнесу.

А на старому Подолі вже другий тиждень поспіль активно ведеться капітальний ремонт КМП «Соняшник», що на  вул. Андріївській, 8/12 (Громадський проект №535). На сьогодні клуб отримав нові розкішні вікна, що мають особливий декор і підібрані під стиль архітектури нашого історичного району. Стіни та стеля клубного приміщення ретельно оброблені  препаратами, що перешкоджатимуть появу грибка. Нажаль, наявних на стінах малюнків довелось позбутись, але вихованці вже працюють над ескізами, які прикрасять оновлений осередок дитячої творчості.

Нагадуємо, що Бюджет участі – це демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. Будь-який житель міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.

Слідкуйте разом з нами за неймовірними змінами, які здійснюються завдяки активній участі громадян у житті рідного міста і району!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.