Головна  →  Новини  →  14 січня 2014

Відбулось засідання організаційного комітету з питань організації та проведення святкових заходів у Подільському районі м. Києва.

Відбулось засідання організаційного комітету з питань організації та проведення святкових заходів у Подільському районі м. Києва.

14 січня 2013 року відбулось засідання організаційного комітету з питань організації та проведення святкових заходів у Подільському районі м. Києва.

На засіданні розглядалися питання відзначення 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка.

Головними доповідачами були начальник організаційно-розпорядчого відділу управління праці та соціального захисту населення Тетяна Абакумова, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Людмила Сабардіна та заступник начальника відділу контролю за благоустроєм Андрій Курілко.

Відкриваючи засідання, голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Крушановський зазначив, що гідне вшанування мужності, самовідданості, вірності військовому обов’язку воїнів-інтернаціоналістів, призваних до лав Радянської Армії з України, є одним з основних завдань районної влади.  «Ви знаєте, що  і вшанування 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, і вшанування 200-ї річниці з дня народження Великого Кобзаря на державному рівні знаходиться під особливою увагою Президента України Віктора Януковича і витікає з його соціальних ініціатив. Наш обов’язок, як представників влади на місцях, забезпечити гідне виконання всіх завдань, пов’язаних з цими знаменними для українського народу датами», – підкреслив Сергій Крушановський.

По першому питанню на засіданні обговорили проект плану щодо відзначення в Подільському районі м. Києва 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

По другому питанню начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Людмила Сабардіна проінформувала  присутніх про те, що на території Подільського району є вісім місць і об’єктів, які пов’язані з ім’ям Тараса Григоровича Шевченка, та зазначила, що в районі вже давно ведеться відповідна робота по вшануванню Великого Кобзаря.  Також в школах району проводиться чимало тематичних уроків та вечорів, присвячених як літературній так і художній творчості Тараса Григоровича Шевченка, а учні Подільських шкіл посідають призові місця в загальнонаціональних конкурсах та олімпіадах, які пов’язані з Т.Г.Шевченком.



 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024