Головна  →  Оголошення  →  14 квітня 2017

Шановні керівники підприємств, установ та організацій! Запрошуємо на урочисту нараду “Оптимізація збору та використання даних з охорони праці”

Шановні керівники підприємств, установ та організацій! 

Щорічно понад 50 країн світу за ініціативи Міжнародної конференції відкритих профспілок трудящих, яку підтримала Міжнародна організація праці (МОП) відзначають Всесвітній день охорони праці.

Указом Президента України від 18 серпня 2006року №685/2006 день об’єднання людей навколо проблеми збереження життя і здоров’я  працівників офіційно вичнаний в Україні - 28 квітня, наша держава разом з усім світом відзначатиме Всесвітній День охорони праці.

За рекомендацією Міжнародної праці девіз цьогорічного Всесвітнього  деня охорони праці: “Удосконалення збирання та використання даних про безпеку та гігієну праці”.

З метою відзначення Всесвітнього Дня охорони праці та з метою  привернення уваги до існуючих проблем у сфері охорони праці, попередження нещасних випадків, а також дотримання правил норм охорони праці, обов’язків і відповідальність за додержанням нормативно-правових актів з охорони праці, спрямованих на збереження життя та здоров’я людини, 20 квітня 2017 року Подільською районною в місті Києві державною адміністрація буде проведено урочисту нараду на тему: “Оптимізація збору та використання даних з охорони праці”.

Місце проведення: Контрактова площа 2, ІІІ поверх, актова зала. Початок наради о 10-00, реєстрація з 9-30.

Відповідальний за проведення завідувач сектору з питань охорони праці Мороз Тамара Миколаївна, тел. 425-12-51

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024