Головна  →  Новини  →  27 квітня 2017

28 квітня – Всесвітній день охорони праці

28 квітня – Всесвітній день охорони праці

28 квітня наша держава разом з усім світом відзначатиме Всесвітній День охорони праці (в Україні цей День отримав назву «День охорони праці» і відзначається згідно до Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року щорічно 28 квітня). Ідея його проведення бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві. У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.

До зазначеної дати Державна служба України з питань праці у взаємодії з редакцією журналу “Охорона праці” провели Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей”, у якому взяли активну участь і учні закладів освіти Подільського району.

Комплексне журі, до складу якого входили кращі фахівці Мінсоцполітики, Міністерства культури, Міненерговугілля, Держпраці та інші, у ході відбіркового етапу конкурсу визначили 9 найкращих робіт серед 5000 малюнків, надісланих учасниками.

Завтра, 28 квітня, об 11.30 у Центрі дитячої та юнацької творчості Солом’янського району м. Києва (вул. Героїв Севастополя, 35) пройде святкова церемонія нагородження переможців конкурсу. Цій урочистій події передуватиме покладання квітів до меморіального каменя, який встановлено на честь загиблих на виробництві.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у зазначених заходах.

                                                                           Сектор з питань охорони праці Подільської РДА

 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024