Головна  →  Анонси  →  30 березня 2017

Запрошуємо подолян долучитися до районних толок

Шановні подоляни!

У суботу, 1 квітня, з метою благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану у Подільському районі відбудуться толоки.

В цей день свої балансові території прибиратимуть КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району міста Києва», заклади охорони здоров’я та освіти.

Найбільш масштабні толоки організовує КП УЗН Подільського району. Одна з них відбудеться в парку «Березовий гай» і пройде за участю працівників Подільської райдержадміністрації. У парку буде проведено санітарне прибирання та висадка дерев.

Ще одну толоку працівники зеленого господарства нашого району зорганізують на проспекті Правди. Там заплановано санітарне прибирання зеленої зони від проспекта Г.Гонгадзе до вул. В.Порика.

До участі запрошуються подоляни, представники громадських організацій, працівники підприємств, установ та організацій, всі ті, кому небайдужий зовнішній вигляд одного з найкращих районів столиці.

Початок толок о 9.00.

Зеленбудівці забезпечать всіх учасників толоки необхідним інвентарем.

Контактні телефони осіб, відповідальних за проведення толок:

-         парк «Березовий гай» - Сокач Н.М. (093-352-87-92);

-         зелена зона на посп. Правди – Яцик В.С. (063-847-91-94).

Тож долучайтеся! Давайте зробимо Подільський район чистішим разом!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024