Головна  →  Оголошення  →  23 березня 2017

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря («Амік Україна»)

Підприємство з іноземними інвестиціями «Амік Україна» (АЗС 11-27), що розташоване за адресою: м. Київ, Подільський район, вул. Стеценка, 20 повідомляє про намір отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі своєї діяльності.

Предметом діяльності підприємства є надання послуг з заправки автомобілів пальним.

Підприємство віднесено до другої групи за ступенем впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря, та взято на державний облік територіальними органами Міністерства екології та природних ресурсів України за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання дозволу була проведення інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами нашого підприємств.

В результаті проведення вищевказаних робіт встановлено:

Джерелами утворення та викиду в атмосферне повітря є: ПРК (паливно-розподільчі колонки), підземні резервуари для зберігання палива та дільниці з мийки автомобілів (2 бокси).

У процесі виробничої діяльності підприємства до атмосферного повітря будуть потрапляти наступні основні забруднюючі речовини: вуглеводні граничні С12-С19 (розчинник РПК – 265 П та інш.), бензин (нафтовий, малосірчистий, в перерахунку на вуглець); оксид вуглецю; оксид азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту.

Потужність викиду по підприємству становить 11,732 т/рік.

Нормативна санітарно-захисна зона (СЗЗ) від джерел викидів підприємства становить 50 метрів.

Зауваження та пропозиції щодо намірів приймаються у місячний термін після публікації до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, Подільський район, Контрактова площа, 2, тел.. 044-485-18-95, 044-226-20-26.

 Публікація в газеті «Aviso» № 20 від 13 березня 2017 року

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024