Головна  →  Оголошення  →  6 березня 2017

Державний вищий навчальний заклад «Університет банківської справи» запрошує на семінар

17 березня 2017 року у рамках VIII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017» у приміщенні Київського Палацу дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13, м. Київ) Державний вищий навчальний заклад «Університет банківської справи» проводить семінар «Практика застосування бізнес-симуляції у навчанні та підвищенні ефективності управлінців».

Мета – ознайомити учасників заходу з досвідом застосування інноваційної платформи Simformer Business Simulation для набуття навичок в ключових областях бізнесу (маркетинг, фінанси, HR, продажі, виробництво, R&D, логістика, стратегія) шляхом управління в режимі онлайн розвитком власної віртуальної компанії.

З питань участі звертатися до Панченко Ольги Вікторівни, провідного фахівця відділу зв'язків з громадськістю та маркетингу ДВНЗ «Університет банківської справи», тел.: 425-96-13.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024