КМДА Київська міська державна адміністрація


16 лютого 2017

Українська революція 1917-1921 років

Українська революція 1917-1921 років

У Подільській райдержадміністрації 15 лютого відбувся круглий стіл «Українська революція 1917-1921 років». Відкрив захід голова Громадської ради при Подільській районні в місті Києві державній адміністрації Тарас Білінський. 

«Ми зібрались за круглим столом, щоб поговорити про події Української революції 1917-1921 років. Це вже другий круглий стіл просвітницько-патріотичного характеру, організований Громадською радою». 

З вітальним словом виступив заступник керівника апарату Подільської райдержадміністрації Олег Мукан та подякував за запрошення.

«Саме від засвоєння уроків минулого, сьогодні залежить майбутнє України, а відтак - тільки від нас залежить, якою буде наша держава, яка переживає доленосні моменти своєї історії. Тому дуже цікаво відновити у пам’яті хронологію подій під час визвольної боротьби», - наголосив Олег Мукан.

З цікавою та пізнавальною доповіддю про низку подій, пов'язаних з національно-визвольною боротьбою українського народу у 1917—1921 роках виступив керівник Музею Української революції 1917-1921 років Олександр Кучерук.

Голова комітету з гуманітарних питань, культурно-освітніх проблем, охорони здоров’я, спорту, молодіжної політики та збереження культурної спадщини Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації Ігор Мельник розповів про визначного українського військового і політичного діяча, полковника Армії УНР Євгена Коновальця.

Учасники круглого столу обмінялись думками та поставили запитання виступаючим.

На завершення Олександр Кучерук запросив усіх бажаючих на екскурсію до Музею Української революції 1917-1921 років.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.