КМДА Київська міська державна адміністрація


20 січня 2017

Кияни можуть безплатно отримати "цифровий підпис" під час Форуму громадських проектів

Кияни можуть безплатно отримати "цифровий підпис" під час Форуму громадських проектів

21 січня об 11:00 у Колонній залі мерії відбудеться Форум учасників громадських проектів міста Києва. Візьме у ньому участь і перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

- Кожен киянин, який бажає проголосувати за громадські проекти, матиме можливість безкоштовно отримати електронний цифровий підпис (ЕЦП). Для цього з собою потрібно мати: паспорт, ідентифікаційний код та флешку (або інший носій інформації), - нагадують у Департаменті суспільних комунікацій.

Під час Форуму автори презентуватимуть власні проекти та обговорюватимуть запропоновані ідеї із представниками влади.

У рамках Форуму також проходитиме Ярмарок громадських проектів 2.0, які будуть фінансуватися за рахунок коштів бюджету міста Києва в 2017 році в рамках Громадського Бюджету.

Історія Громадського Бюджету: http://www.kyivsmartcity.com/projects/public-budget.

Ознайомитися із проектами можна за посиланням: https://gb.kievcity.gov.ua/projects.

Віддавати голоси за кращі ініціативи, які втілюватимуть у столиці цьогоріч, можна до 29 січня. Наразі вже проголосували майже 10 тисяч осіб. На реалізацію проектів-переможців у 2017 році передбачено 50 млн грн.

До слова, киян закликають долучитися до флешмобу в Фейсбуці щодо Бюджету участі. Також для киян запустили інтерактивну карту Бюджету участі, на якій можна подивитися у якому районі, які проекти пропонують.

Джерело: https://vechirniykiev.com.ua/news/kyyany-mozhut-bezplatno-otrymaty-tsyfrovyy-pidpys-pid-chas-forumu-hromads-kykh-proektiv



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.