Головна  →  Новини  →  20 січня 2017

Кияни можуть безплатно отримати "цифровий підпис" під час Форуму громадських проектів

Кияни можуть безплатно отримати "цифровий підпис" під час Форуму громадських проектів

21 січня об 11:00 у Колонній залі мерії відбудеться Форум учасників громадських проектів міста Києва. Візьме у ньому участь і перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

- Кожен киянин, який бажає проголосувати за громадські проекти, матиме можливість безкоштовно отримати електронний цифровий підпис (ЕЦП). Для цього з собою потрібно мати: паспорт, ідентифікаційний код та флешку (або інший носій інформації), - нагадують у Департаменті суспільних комунікацій.

Під час Форуму автори презентуватимуть власні проекти та обговорюватимуть запропоновані ідеї із представниками влади.

У рамках Форуму також проходитиме Ярмарок громадських проектів 2.0, які будуть фінансуватися за рахунок коштів бюджету міста Києва в 2017 році в рамках Громадського Бюджету.

Історія Громадського Бюджету: http://www.kyivsmartcity.com/projects/public-budget.

Ознайомитися із проектами можна за посиланням: https://gb.kievcity.gov.ua/projects.

Віддавати голоси за кращі ініціативи, які втілюватимуть у столиці цьогоріч, можна до 29 січня. Наразі вже проголосували майже 10 тисяч осіб. На реалізацію проектів-переможців у 2017 році передбачено 50 млн грн.

До слова, киян закликають долучитися до флешмобу в Фейсбуці щодо Бюджету участі. Також для киян запустили інтерактивну карту Бюджету участі, на якій можна подивитися у якому районі, які проекти пропонують.

Джерело: https://vechirniykiev.com.ua/news/kyyany-mozhut-bezplatno-otrymaty-tsyfrovyy-pidpys-pid-chas-forumu-hromads-kykh-proektiv

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024