Головна  →  Оголошення  →  18 січня 2017

Оголошення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря (ТОВ «УВФ «ДНІСТЕР»)

ТОВ «УВФ «ДНІСТЕР» (юридична адреса: 04074 м. Київ, Подільський район, вул. Межигірська, 39/20 та фактична адреса: 04080, м. Київ, Подільський район, вул. Електриків, 3 повідомляє про наміри щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.    

На майданчику налічується 4 джерел викидів. Джерелами утворення ЗР котел Мотор Січ 60 кВТ, котел Мотор Січ 40 кВт, зонт над люками завантаження, витяжка з приміщення, де встановлені котли.

Джерелами викидається 8 найменувань забруднюючих речовин: оксиди азоту (оксид та діоксин азоту) в розрахунку на діоксид азоту, вуглецю оксид, діоксин сірки (діоксид та триоксид) в перерахунку на діоксид сірки, метан, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційовані за складом,  вуглецю діоксид, азоту (1) оксид [N2O], НМЛОС. Потужність викидів по підприємству: 1,31 т/рік (без перерахування викидів парникового газу (СО2).

Найближча житлова забудова по вул.  Оболонська, 47 на відстані 600 м від джерела викиду знаходиться в південно-східному напрямку.

Аналіз даних інвентаризації джерел викидів свідчить про те, що фактичні викиди ЗР менші, ніж нормативні граничнодопустимі викиди.

Зауваження та пропозиції громадських організацій та окремих громадян щодо намірів підприємства надсилати в місячний термін до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2,  тел. 485-18-95

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024